Yozgat'ta soba faciası!

Düzenleyen:
Yozgat'ta soba faciası!

YAŞAM Haberleri

Yozgat'ta kömür sobasından sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen 3 kardeşten 2'si öldü, 1'inin ise durumu ağır.

Yozgat'ın Tuzkaya Mahallesi'nde kömür sobasından sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen 3 kardeşten 2'si öldü, 1'inin ise durumu ağır. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Osman Emre ve Hayrunnisa'nın öldüğünü belirledi. Durumu ağır olan Elif Buse ise olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından önce Bozok Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne, daha sonra ambulans helikopter ile Ankara Sami Ulus Çocuk Hastanesi'ne sevkedildi.

BANYO YAPTIRDIKTAN SONRA ODALARINA YATIRDI

Yozgat'ın Tuzkaya Mahallesinde oturan Huri Melek, akşam saatlerinde çocukları Osman Emre Varol (15), Hayrunnisa Varol (13) ve Elif Buse Varol'u (5) banyo yaptırdıktan sonra odalarına yatırdı.

Yozgat'ta soba faciası!

ÜŞÜMEMEK İÇİN KÖMÜR SOBASINI YAKTILAR

Çocuklar ise üşümemek için odalarındaki kömür sobasını yaktı.

Yozgat'ta soba faciası!

DURUMU SAĞLIK EKİPLERİNE VE POLİSE BİLDİRDİLER

Sabah saat 07.00 sıralarında Huri Melek, eşi Mehmet Nuri Varol'u işe uğurladıktan sonra çocuklarının odalarına girince, korkunç manzarayla karşılaştı. Anne Huri Melek, çocukların uyanmaması üzerine üst katta oturan erkek kardeşini çağırıp, yardım istedi. Erkek kardeşi ile birlikte tekrar çocukların odasına giren Huri Melek, çocukların zehirlendiğini anlayınca durumu sağlık ekiplerine ve polise bildirdi.

Yozgat'ta soba faciası!

OSMAN EMRE VE HAYRUNNİSA'NIN ÖLDÜĞÜ TESPİT EDİLDİ

Olay yerine gelen sağlık ekipleri Osman Emre ve Hayrunnisa'nın öldüğünü belirledi. Durumu ağır olan Elif Buse ise olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından önce Bozok Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne, daha sonra ambulans helikopter ile Ankara Sami Ulus Çocuk Hastanesi'ne sevkedildi.

Yozgat'ta soba faciası!

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...