Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İnanmayacaksınız ama burası Antalya!

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
İnanmayacaksınız ama burası Antalya!

YAŞAM Haberleri  / İHA

Antalya’da sahil bölgelerinde plaj düzenlemeleri ve temizliği yapılırken, Akseki’nin Göktepe Yaylası’nın kar nedeniyle kapalı olan yolu ise iş makineleri ile açılıyor.

Antalya Büyükşehir Belediyesi bir yandan dünyaca ünlü sahil ve plajları yeni sezona hazırlarken diğer yandan da Torosların zirvesinde kar temizliği yapıyor. Sahil kesimlerinde hava sıcaklıklarının yükselmesiyle birlikte, plaj ve sosyal alanlarda temizlik ve düzenleme çalışmalarına hız veren Büyükşehir Belediyesi, yaklaşık 2 bin metre yüksekliğindeki yaylanın karla kaplı yolunu iş makineleri ile açtı. Bahar aylarında hayvancılıkla uğraşanların, yaz aylarında da yaylaya çıkan vatandaşların yoğun olarak kullandığı yolu açmak için ekipler, yer yer kalınlığı 2 metreyi bulan karla yoğun bir mücadele veriyor. 25 kilometrelik yayla yolunun 15 kilometresi greyderle ulaşıma açılırken, zirveye yaklaştıkça karın yoğunlaşması ve mücadelenin zorlaşmasıyla iş makinelerine zincir takıldı. Akgedik mevkine kadar ulaşan ekipler çalışmalarını sürdürüyor.
İnanmayacaksınız ama burası Antalya!
Antalyalıların hafta sonlarını geçirdiği Sarısu ve kadınlar plajı, dünyanın en ünlü plajlarından biri olan Konyaaltı Sahili, Beldibi ve Lara plajlarında da çalışmalar devam ediyor.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...