Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bunalıma giren uzman erbaş canına kıydı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Bunalıma giren uzman erbaş canına kıydı

YAŞAM Haberleri  / İHA

Karabük’ün Safranbolu ilçesinde ailesel sorunlardan dolayı bunalıma giren 3 yıllık uzman erbaş evinde beylik tabancası ile kafasına ateş ederek intihar etti.

Edinilen bilgiye göre, Safranbolu 125. Jandarma Er Eğitim Alay Komutanlığı’nda görevli ve 1 yıllık evli olduğu öğrenilen Uzman Erbaş C.A.S (30), Yazıköy’de bulunan evinde beylik tabancası ile kafasına bir el ateş ederek intihar etti. Komşularının silah sesini duyması sonrası durum Safranbolu İlçe Jandarma Komutanlığı’na ve Sağlık ekiplerine bildirildi. Olay yerine gelen Jandarma ekipleri ve sağlık ekipleri eve girdiklerinde C.A.S'nin cansız bedeni ile karşılaştı. Cumhuriyet Savcısı’nın incelemesinin ardından C.A.S’nin cenazesi otopsi yapılmak üzere Ankara Adli Tıp Kurumuna gönderildi. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...