İzmir'de bıçaklı kavga: 1 ölü, 1 yaralı

Düzenleyen: / Kaynak: AA
İzmir'de bıçaklı kavga: 1 ölü, 1 yaralı

YAŞAM Haberleri  / AA

Konak ilçesinde aralarında husumet olduğu ileri sürülen kişiler arasında çıkan bıçaklı kavgada 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı

İzmir'in Konak ilçesinde çıkan bıçaklı kavgada 1 kişi yaşamını kaybetti, 1 kişi yaralandı. Alınan bilgiye göre, aralarında husumet olduğu belirtilen Oktan Düzgider (51) ile Serdar E, İkiçeşmelik semtinde bir otelin önünde aralarında tartışma çıktı.
Tartışmanın büyümesi ile Düzgider ve Serdar E, birbirlerini bıçakladı. Bıçakla yaralanan Düzgider sağlık ekiplerince Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, Serdar E. ise Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Düzgider müdahaleye rağmen kurtarılamadı, Serdar E'nin ise hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi.
Düzgider ile Serdar E'nin, 3 Mart'ta Çimentepe mahallesinde çıkan ve 1 kişinin öldüğü 5 kişinin yaralandığı silahlı kavga edenlerin yakınları olduğu öğrenildi.
İzmir'in Konak ilçesi Çimentepe Mahallesi'nde 3 Mart'ta iki akraba aile arasında alacak verecek meselesi yüzünden çıkan silahlı kavgada Erdal E, Ercan E, Mehmet T, Hüseyin D. ve Şenay D. yaralanmıştı. Bir gün sonra aynı adreste çıkan silahlı kavgada ise ağır yaralanan Emrah K. (24), sağlık ekiplerince kaldırıldığı Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde müdahaleye rağmen kurtarılamamıştı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...