Teröristlerin ateşe verdiği araçlar sabaha kadar yandı

Düzenleyen:
Teröristlerin ateşe verdiği araçlar sabaha kadar yandı

YAŞAM Haberleri

Van'ın Erciş ilçesinde bir grup PKK'lı tarafından dün akşam Erciş-Adilcevaz karayolunda ateşe verilen araçlar, sabah saatlerine kadar yandı.

Dün akşam saat 21.30 sıralarında Erciş-Adilcevaz karayolu Örene Köprüsü üzerinde bir grup yüzü maskeli PKK’lı terörist, seyir halindeki araçları ateş açarak durdurduktan sonra ateşe verdi. Karayolunu da iş makinesiyle kazan teröristler, bölgeye güvenlik güçlerinin gelmesiyle kaçtılar. Araçların taranıp yakıldığı bölgeye sabahın ilk ışıklarıyla gelen TIR sürücüleri ise korku dolu anlar yaşadıklarını söylediler.

İran’dan PVC hammaddesini Gaziantep’e götürdüklerini belirten şoförler, teröristlerin kendilerini araçtan indirdikten sonra uzun menzilli silahlarla çevreye ateş ettiklerini, ardından araçlarını gözleri önünde ateşe verdiklerini belirttiler.

Bu arada, Van Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri ise yanan araçlara sabah saatlerinde müdahale ederek tazyikli su ile sündürdü. Teröristler tarafından kazılan çukurun güvenlik güçleri tarafından kapatılmasından sonra karayolunda araç trafiği kontrollü bir şekilde sağlanırken, güvenlik güçleri kaçan teröristleri yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...