Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

20 yıllık kocası tarafından uykusunda bu hale getirildi!

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
20 yıllık kocası tarafından uykusunda bu hale getirildi!

YAŞAM Haberleri  / İHA

Kocaeli’nde gözü dönen koca, 20 yıllık karısını kendinden boşanmak istediği gerekçesiyle uykusunda haşladı. Talihsiz kadın hastanede yaşam savaşı verirken, zanlı ise serbest bırakıldı

Olay, İzmit ilçesi Yenişehir Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, köftecide çalışan ve işten gelen 42 yaşındaki Ayten D, uyumak için yatağına uzandı. Bu sırada alkollü olduğu ileri sürülen 20 yıllık eşi Ahmet D. (43), çaydanlıkta kaynattığı suyu kendisinden boşanmak isteyen karısının üstüne döktü. Yatağından fırlayan Ayten D. için çocukları olay yerine 112 ambulansı çağırdı. İlk tedavisi 112 ekipleri tarafından olay yerinde yapılan Ayten D. daha sonra Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Talihsiz kadın burada yapılan tedavisinin ardından Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yanık Tedavi Merkezi’ne sevk edildi.
20 yıllık kocası tarafından uykusunda bu hale getirildi!
“EŞİMDEN ŞİKAYETÇİYİM”

Merkezin yoğun bakım ünitesinde tedavisi süren ve hayatı tehlikesi devam eden talihsiz kadın güçlükle konuşabiliyor. Olayı anlatan Ayten D, “Eşim beni uyurken haşladı. Alkollüydü. Boşanma davası açmıştım kabul etmedi. Son zamanlarda olaylar daha kötüye gitti. Hep kavga, hep kavga. Çaydanlıkta su kaynatmış. Ben işten gelmiştim, yorgundum. Bana ‘Uyu sen’ dedi. Anlayamadım. Tam dalmıştım, başımdan aşağıya boşalttı. Eşimden şikayetçiyim” dedi.
Eşinin kendisini daha önce de yakmaya çalıştığını ifade eden Ayten D, “Daha önce de beni haşlamaya çalıştı. O anda uyandım. Alkolik. Kendince psikolojik sıkıntıları da var. Evlendikten bir sene sonra bu olaylar başladı” diye konuştu.
20 yıllık kocası tarafından uykusunda bu hale getirildi!
“AYTEN HANIMIN DERİN YANIKLARI VARDI”

Ayten D’nin tedavisini sürdüren yanık tedavi merkezi sorumlusu Op. Dr Murat Güven ise “Ayten hanımın derin yanıkları vardı. İlk etapta o derin alanları temizliyoruz. Kendi kendine temizleyemeyecek alanlara da başka alanlardan deri alıp makinelerimiz ile nakillerini yapıyoruz” şeklinde konuştu.
Zanlı Ahmet D. ise polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Mahkemeye çıkartılan Ahmet D’nin tutuksuz yargılanmak serbest bırakıldığı öğrenildi. Olayın ardından çiftin 3 çocuğuna ise babaannelerinin baktığı ifade edildi.
20 yıllık kocası tarafından uykusunda bu hale getirildi!

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...