Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

75 yaşında cezaevine girdi, suçunu ise...

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
75 yaşında cezaevine girdi, suçunu ise...

YAŞAM Haberleri  / İHA

İzmir'in Torbalı ilçesinde harabe haldeki bir okul lojmanında yaşayan 75 yaşındaki kişi, ayrıldığı eşine hakaret ettiği ve eşini evini kundakladığı iddiasıyla tutuklanarak cezevine konuldu.

Torbalı ilçesine bağlı Helvacı Mahallesi’nde 'Garip Dayı' olarak tanınan Fehmi Aydın (75), eski eşiyle davalık oldu. Eşinin evini kundakladığı ve eşine hakaret ettiği iddiasıyla yargılanan 75 yaşındaki yaşlı adamın davasından karar çıktı. Helvacı Mahallesi’nde yıllardır kullanılmayan harabe haldeki penceresiz okul lojmanında zor şartlarda yaşayan ve daha önce kriz geçiren kalp hastası Aydın'a 3 yıl hapis cezası verildi. Jandarma tarafından kaldığı yerde yakalan Aydın, tutuklanarak Buca Kapalı Cezaevi’ne konuldu. Sağlık durumun kötü olduğu öne sürülen Fehmi Aydın'ın cam şişeleri satarak geçimini sağladığı öğrenildi. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...