Defalarca dolandırılan kadının dramı!

Düzenleyen:
Defalarca dolandırılan kadının dramı!

YAŞAM Haberleri

Dolandırıcılarda dört seferde 1. 2 milyon lira kaptıran kadın, beşinci kez arandığında isyan ednice dolandırıcılar 100 lira harçlık verdi.

İzmir'de, 4 defada 1 milyon 260 bin TL'lik tüm servetini kendi eliyle teslim ettiği dolandırıcıların 5'inci kez arayıp, "Başka param kalmadı" cevabını alınca evine gelip 100 TL harçlık verdiği İtalyan asıllı 63 yaşındaki Emily Hazan, yaşadıklarını anlattı. Sabah'tan Ceyhan Torlak'ın haberine göre, verdiği para, İzmir'de bugüne kadar dolandırıcılara kaptırılan en büyük miktar olarak kayıtlara geçen Hazan, şöyle dedi:

"GİZLİ ÖRGÜTTEN GELİYORUZ DEDİLER"
"İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan aradıklarını söylediler. Arkadan polis telsizi sesi de geliyordu. Operasyon yaptıklarını, bu nedenle bankadaki paralarıma el koyacaklarını, sanıklar yakalanınca da iade edeceklerini söylediler. Panikleyip evin adresini verdim. Kısa süre sonra gelen 3 kişi kendilerini Murat, Can ve Hakan olarak tanıttı. Kimliklerini sordum. 'Biz gizli örgütten geliyoruz o nedenle kimlik taşımıyoruz' dediler."

"4 GÜNDE 1 MİLYON 260 BİN LİRA VERDİM"
"Bir hafta içinde 4 farklı günde toplam 1 milyon 260 bin lira parayı teslim ettim" diyen Hazan, "Lazım olur diye bir kenara koyduğum 500 doları bile aldılar" ve ekledi:

"100 LİRA HARÇLIK VERDİLER"
"Şikâyetçi olunca biri yakalandı. Buna rağmen, hafta sonu yeniden gelip yine para istediler. Hiç param kalmadı, harçlığım bile yok deyince çıkartıp 100 lira verdiler. Eşim vefat etti. Para gelecek bir yer yok. Eşimin Çankaya'da dükkânları vardı. Onları satmıştık. Bankadaki param bu satışlardan gelmişti. Tüm güvencem gitti. Sadece bin 100 TL emekli maaşım kaldı. Onunla kıt kanaat geçiniyorum gıdadan bile kestim. Artık ay sonunu getirebilmek için mutfak masrafından kısıp, hazır çorba alıyorum"

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...