Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İstanbul'dan bir kayıp haberi daha, 9 gündür yok!

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
İstanbul'dan bir kayıp haberi daha, 9 gündür yok!

YAŞAM Haberleri  / İHA

​30 Mart ‘ta Silivri’deki evinden 25 metre uzaklıkta bulunan bakkala diye çıkan 15 yaşındaki genç kızdan 9 gündür haber alınamıyor.

Kızından gelecek haber için evinin camından yolu gözleyen gözü yaşlı anne kızının bulunması için yetkililerden yardım istiyor.  Edinilen bilgiye göre Silivri Fatih Mahallesinde oturan 15 yaşındaki Zehra Bozdağ 30 Mart Çarşamba günü 17.00 sıralarında bakkala diyerek evden çıktı. Evinden 25 metre uzaklıktaki bakkala diye evden çıkan genç kızdan o günden bu yana haber alınamıyor. Kızlarının hayatından endişe ederek yetkililerden yardım isteyen aile, kızlarını gören yada bilenlerin insanlık namına kendilerine haber vermesini istedi. 
Kayıp genç kızın babası Mürsel Bozdağ “Saat 17. 00'’de evden çıktı. Evimizin bakkala uzaklığı 25 metre yok, biraz bekledik gelmeyince meraklandım. Ablasını arayarak durumu bildirdim. Ablası da amcası ve babaannesinin arayarak orada olup olmadığını soruşturdu. Orada olmadığını öğrenince İlçe Emniyet Müdürlüğüne giderek kayıp müracaatında bulunduk.9 gündür haber alamıyoruz, başına bir iş geldiğinden korkuyoruz” dedi. 
Kızının kaybolduğunda Samsun’da olduğunu söyleyen Anne Hacer Bozdağ da, “Bana haber vermediler. Sabah geldiğimde haberim oldu.9 gündür kızımı arıyorum. Artık korkuyorum. Her gün emniyete giderek bir haber olup olmadığını soruyoruz. Dayanacak gücüm kalmadı artık, kızım bunları izliyorsa çıksın ben sağım desin, bana ulaşsın başka hiç bir şey istemiyorum. Ben kızımı istiyorum” diye konuştu. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...