Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kavron Yaylası’nda evler halen kar altında

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Kavron Yaylası’nda evler halen kar altında

YAŞAM Haberleri  / İHA

Rize’nin Çamlıhemşin İlçesi’ne bağlı Kavron Yaylası’nda halen kar altında olan konutlar, fotoğrafçıların ilgi odağı oldu.

Rize’nin Çamlıhemşin İlçesi’ne bağlı Kavron Yaylası’nda halen kar altında olan konutlar, fotoğrafçıların ilgi odağı oldu. Rize’nin en yüksek yerleşim yeri olan Çamlıhemşin İlçesi’ne bağlı Kavron Yaylası’nda Nisan ayı içerisinde bulunmamıza rağmen halen yaklaşık 3 metre kar bulunuyor. Yaylaya sadece paletli özel araçlarla ulaşım sağlanabiliyor. Çeşitli dönemlerde yağan kar dolayısı ile yaylada bulunan onlarca ev halen kar altında. Kimi evler tamamen kara gömülürken, kimi evlerin ise sadece çatıları gözlenebiliyor. Yayla sakinlerinin uzun bir süre daha evlerine ulaşması zor görülüyor. Ancak yayla son günlerde fotoğraf sanatçılarının uğrak yeri haline geldi. Fotoğraf sanatçıları yaylaya özel paletli araçlarla ulaşabiliyor.
Kavron Yaylası’nda evler halen kar altında
Kavron Yaylası’nda evler halen kar altında

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...