İki kuzen trafik kazasında can verdi

Düzenleyen: / Kaynak: DHA
İki kuzen trafik kazasında can verdi

YAŞAM Haberleri  / DHA

Aydın'ın Köşk İlçesi'nde hafif ticari aracın çarptığı motosikletin sürücüsü 17 yaşındaki Caner Kartal ile kendisi gibi kasksız olan amcasının oğlu 15 yaşındaki Emre Kartal kazada öldü.

Kaza, bugün saat 02.00 sıralarında, Denizli- Aydın Karayolu Köşk Kavşağı'nda meydana geldi. Caner Kartal, acemi birliğini tamamladıktan sonra dağıtım iznine gelen ağabeyi Yunus Kartal'ı, yeni görev yeri Kars'a yolcu ettikten sonra, kuzeni Emre Kartal ile birlikte motosikletle gezintiye çıktı. Serdaroğlu Mahallesi'nden şehir merkezine gitmeye çalışan iki gencin üzerinde bulunduğu motosiklete, Denizli'den Aydın yönüne gelen Mustafa Kemal Çoban'ın kullandığı 48 VY 413 plakalı hafif ticari araç çarptı. Motosiklete çarptıktan sonra hızını alamayan araç, yakındaki akaryakıt istasyonunun bahçe duvarına çarparak durabildi.

AĞABEY GERİ DÖNDÜ
Kazayı görenlerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, Caner ve Emre Kartal'ı ambulansla Aydın Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Ağır yaralanan Caner ve Emre Kartal yapılan müdahalelere rağmen kurtarılmadı. Kazanın ardından sürücü Mustafa Kemal Çoban polis tarafından gözaltına alındı. Kars'daki birliğine katılmak için yola çıkan ağabey Yunus Kartal'ın, acı haberin ardından geri döndüğü öğrenildi. Polis, kazayla ilgiil soruşturma başlattı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...