Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

'Küçük mafya'yı yere attığı tabanca öldürmüş

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
'Küçük mafya'yı yere attığı tabanca öldürmüş

YAŞAM Haberleri  / İHA

Adana'da 'Küçük Mafya' olarak bilinen suç makinesi 25 yaşındaki Deniz Polat'ın öfkelenip yere fırlattığı silahın ateş alması sonucu hayatını kaybettiği ortaya çıktı.

Edinilen bilgiye göre, olay, 6 Nisan 2016 tarihinde Yüreğir ilçesinde meydana geldi. İddiaya göre, Deniz Polat (25), Furkan A. (19) Tugay A. (23), Mehmet Ş.(19) Tahsin Görkem Z. (23) ve Salih E.(25) ile birlikte sohbet etmeye başladı. Bir süre sonra Deniz Polat, arkadaşlarının yanından ayrılmak için hareketlendi. Bu sırada, Tugay A., Polat’ta bulunan tabancasını geri istedi. Silahı vermemekte direnen Polat ile A. arasında tartışma çıktı. Sinirlenen Polat, “Al tabancanı senin olsun, bir daha elime tabanca almayacağım” diyerek tabancayı yere fırlattı. Yere çarpan tabancanın ateş alması sonucu Deniz Polat, karnından yaralandı. Polat'ın kanlar içinde yere yığıldığını gören arkadaşları hemen otomobile bindirip hastaneye götürdü. 
'Küçük mafya'yı yere attığı tabanca öldürmüş
Başta hırsızlık olmak üzere 30 kaydı bulunan ve 5 ayrı suçtan da aranan Deniz Polat’ın polise yakalanmaması için arkadaşları isminin Salih Efeoğlu olduğunu söyledi. Polat ameliyata alınırken arkadaşları hastaneden kaçtı. 

Deniz Polat, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Yaralı şahsın Deniz Polat olduğunu belirleyen polis, yaptıkları çalışmalar sonucunda Deniz Polat’ı hastaneye getiren ve sahte isim veren 5 kişiyi gözaltına aldı. Şüphelilerin 5’i de emniyetteki ifadelerinde Polat’ın tabancasını sinirlenerek yere attığı tabancanın ateşlenmesi sonucu öldüğünü söylediler. Polisler ayrıca silah üzerinde yaptıkları incelemede kabza ile horozun darbe sonucunda hasar gördüğünü ve iddia edilen zeminde de küçük çukur oluştuğunu belirledi. 
Şüpheliler “Silahla adam öldürmek” suçundan adliyeye sevk edildi. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...