Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Şırnak'ta teröristler ekmek fırını önünde oturan vatandaşlara ateş açtı

Düzenleyen:
Şırnak'ta teröristler ekmek fırını önünde oturan vatandaşlara ateş açtı

YAŞAM Haberleri

Şırnak'ta PKK'lı teröristlerin, bir ekmek fırını önünde oturan vatandaşlara uzun namlulu silahlarla ateş açması sonucu 1 kişi yaralandı.

Şırnak merkezde PKK'lı teröristlerin yakalanması, patlayıcılarla tuzaklanan çukurların ve barikatların bertaraf edilmesi, halkın can ve mal güvenliğinin sağlanması amacıyla ilan edilen sokağa çıkma yasağının ardından, Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) ve emniyet unsurlarınca 14 Mart'ta başlatılan "Şehit Jandarma Üsteğmen Mehmet Çifci Operasyonu" başarıyla devam ediyor.

EKMEK FIRINI ÖNÜNDE OTURANLARA ATEŞ AÇTILAR

Çatışmalar Yeşilyurt, Dicle, Cumhuriyet ve İsmetpaşa mahallelerinde devam ederken, PKK'lı teröristler bir ekmek fırını önünde oturan vatandaşlara uzun namlulu silahlarla ateş etti.

Saldırıda, fırında çalışan H.Ç. (24) başından yaralandı. Olay yerine sevk edilen zırhlı ambulansla Şırnak Devlet Hastanesine kaldırılan H.Ç. tedavi altına alındı.

BİZE NEDEN SALDIRIYORLAR?

İlk tedavisinin ardından saldırı anını anlatan H.Ç, "Fırının önünde otururken birden silah sesleri gelmeye başladı, başımdan kan akmaya başlayınca yere yığıldım. Yarı baygın olarak beni hastaneye getirdiler. Şu an durumum iyi. Ben sadece ekmek üreten bir fırında çalışıyorum, bize neden saldırıyorlar." dedi.

  

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...