Paralel Devlet Yapılanması'na destek sağlayan 6 kişi adliyede

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Paralel Devlet Yapılanması'na destek sağlayan 6 kişi adliyede

YAŞAM Haberleri  / AA

Gaziantep'te, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) finansal destek sağladıkları iddiasıyla gözaltına alınan 6 şüpheli, adliyeye sevk edildi.

Alınan bilgiye göre, terör örgütüne finansal destek sağladıkları iddiasıyla gözaltına alınan Hasırcı Grup Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet İlker H, Çevik Bulgur Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Ç, Kimse Yok mu Derneği Gaziantep Şube Başkanı Fevzi Ç. ve muhasebe sorumlusu Bekir A, Hür Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı Zeki B. ve iş adamı Orhan Ö'nün İl Emniyet Müdürlüğündeki işlemleri tamamlandı. Şüpheliler, Şehitkamil Devlet Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra adliyeye gönderildi. Gaziantep'te 08 Nisan'da, FETÖ/PDY soruşturması kapsamında, örgüte finans desteği sağladıkları iddiasıyla aralarında Kimse Yok Mu Derneği Gaziantep Şubesi, HÜRSİAD ile bir fabrika ile bir firmanın da bulunduğu 11 adrese düzenlenen eş zamanlı operasyonda 6 şüpheli gözaltına alınmış, aramalarda çok sayıda bilgisayar, dijital belge, hard disk, çek, senet ve mali evraklara el konulmuştu.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...