Dershanede kabus dakikaları! Çantasında bu notu buldular

Düzenleyen:
Dershanede kabus dakikaları! Çantasında bu notu buldular

YAŞAM Haberleri

Adana'da Açıköğretim öğrencisi Emine S., dershanenin 3'üncü katından atlamak istedi. Polisin kurtardığı Emine'nin çantasından "Ölümümden hiç kimse sorumlu değildir" notu çıktı.

Adana'da Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi öğrencisi 25 yaşındaki Emine S., özel bir dershanenin 3'üncü katından atlamak istedi. Pencereden sarkan genç kızı ikna etmeye çalışan polis, kolundan tutup kurtarırken bazı meraklılar da gelişmeleri cep telefonuyla görüntüledi.

DERSHANEDE KABUS DAKİKALARI

Emine S., bu sabah saatlerinde merkez Sarıçam ilçesindeki evinden Reşatbey Mahallesindeki devam ettiği dershaneye geldi. Açıköğretim Fakültesindeki derslerinin eğitimini alan genç kız, altında 2 katlı banka şubesi bulunan dershanenin 3'üncü kattaki sınıf penceresinden bacağını sarkıttı.

TELEFONLARA SARILDILAR

Emine S.'yi pencerede görenler durumu polise bildirdi, bir taraftan da cep telefonlarıyla görüntü çekti. Bazı kişiler de Emine S.'yi atlamaması için ikna etmeye çalıştı.

POLİSLER DALGINLIĞINDAN FAYDALANDI

Sınıfa gelen polisler, ikna etmeye çalıştıkları Emine S.'yi bir anlık dalgınlığından yararlanarak penceren çekip aldı.

ÇANTASINDAN NOT ÇIKTI

Sağlık ekiplerinin müdahale ettiği Emine S.'nin çantasından "Ölümümden hiç kimse sorumlu değildir" yazılı not çıktı.

Ambulansa alınan Emine S., Adana Doktor Ekrem Tok Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesine kaldırıldı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...