Bir kadın cinayeti haberi daha!

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Bir kadın cinayeti haberi daha!

YAŞAM Haberleri  / İHA

Gaziantep'de, 3 çocuk annesi Filiz Coşkun, hakkında uzaklaştırma kararı bulunan eşi tarafından 8 yerinden bıçaklanarak öldürüldü.

Edinilen bilgiye göre, olay Karacaoğlan Mahallasi'nde meydana geldi. Eşine şiddet uyguladığı için hakkında uzaklaştırma kararı bulunan F.C (40) 3 çocuk annesi eşi ile konuşmak için bir araya geldi. Eşinin evinde gerçekleşen konuşma sırasında öfkelenen koca F.C., mutfaktan aldığı ekmek bıçağı ile hayat arkadaşını bıçakladı. Tartışmayı duyan komşuları tarafından kanlar içinde bulunan Filiz Coşkun, 112 Acil Servis ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Şehitkamil Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Coşkun, yapılan bütün müdahalelere rağmen akşam saatlerinde hayatını kaybetti.
Vücudunun değişik yerlerinden aldığı bıçak darbesi sonrası hayatını kaybeden Coşkun'un cansız bedeni Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Polis, olay sonrasında firar eden F. C. nin yakalanması için operasyon başlattı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...