Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Cenazeyi defnetmek isteyen cemaat neye uğradığına şaşırdı!

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Cenazeyi defnetmek isteyen cemaat neye uğradığına şaşırdı!

YAŞAM Haberleri  / İHA

Aydın’ın Köşk ilçesinde meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden gence son görevlerini yapmak isteyen cemaat, savcılıktan gelen haberle şok oldu.

Aydın’ın Köşk ilçesinde 8 Nisan Cuma günü meydana gelen kazada Caner Kartal (17), dağıtım iznine gelen ağabeyi Yunus Kartal’ı (21) usta birliği olan Kars’a yolcu ettikten sonra kardeşi Emre Kartal (15) ile motosiklet gezisine çıktı. Devlet karayolundan karşıya geçmeye çalışan Caner Kartal’ın kullandığı motosiklete, Denizli’den Aydın’a gitmekte olan M.K.Ç. idaresindeki 48 VY 413 plakalı ticari araç çarptı. Kazada ağır yaralanan Emre Kartal, Aydın Devlet Hastanesi’ne, Caner Kartal ise Nazilli Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Emre Kartal yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılmadı. Kazanın ardından Nazilli Devlet Hastanesi’nde 4 gündür yoğun bakımda olan Caner Kartal da bu sabah saatlerinde hayatını kaybetti. Kardeşinin ardından hayatını kaybeden Caner Kartal’ın cenazesi morgdan alınarak toprağa verilmek üzere baba ocağı olan Köşk ilçesine bağlı Baklaköy Mahallesi’ne getirildi. Ailenin yakınları ve mahalle sakinleri, Caner’e son görevlerini yerine getirmek için camide toplandı.
Cenazeyi defnetmek isteyen cemaat neye uğradığına şaşırdı!

Yakınları Caner’in tabutunun başında gözyaşı dökerken, cemaat ikindi namazını kılmak için camiye girdi. Cenaze namazına hazırlık yapılırken, Aydın Cumhuriyet Savcılığı’ndan gelen haberle cemaat şaşırdı. Savcılık, otopsi yapılmadığı gerekçesiyle defin işlemini durdurdu.
Cenazeyi defnetmek isteyen cemaat neye uğradığına şaşırdı!

Caner Kartal’ın cenazesi otopsi yapılmak üzere Aydın Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Cenazesinin otopsinin ardından bu akşam veya yarın sabah toprağa verileceği öğrenildi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...