Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Günün en acı haberi, o kurtuldu ama 3 çocuğu...

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Günün en acı haberi, o kurtuldu ama 3 çocuğu...

YAŞAM Haberleri  / İHA

Erzurum'un Tekman ilçesine bağlı Kayaboğaz köyünde evin çöken toprak damının altında kalarak ölen 3 çocuğun cesedi otopsi için Erzurum Adli Tıp Kurumuna getirildi. Enkaz altından kurtulan baba, gözyaşlarına boğuldu.

Olay, Tekman ilçesine 28 kilometre uzaklıktaki 45 hane ve 400'e yakın nüfusun bulunduğu Kayaboğaz Köyünde gece saat 03.00 sıralarında meydana geldi. Hayriye-Turan Kaçtı çiftinin tek katlı evin toprak damının yağışlar yüzünden çökmesi sonucu 6'sı çocuk 8 kişi göçük altında kaldı. Çocuklardan 2'si göçük altında çıkarak komşularından yardım istedi. Bunun üzerine yardıma koşan komşular, Hayriye- Turan Kaçtı ile çocukları toprak altından çıkardı. Çocuklardan 45 günlük Gülsüm, 6 yaşındaki Ayetulah, 12 yaşındaki Ramazan Kaçtı'nın hayatını kaybettiği belirlendi. Göçük olayı ile ilgili soruşturma başlatıldı.  Çocukların cesetleri, otopsi için Erzurum Adli Tıp Kurumuna getirildi. 3 çocuğunu kaybeden Hayriye-Turan Kaçtı çifti ile diğer 3 çocuğun sağlık durumunun iyi olduğunu bildirdi. Acılı baba Turan Kaçtı, Adli Tıp Kurumuna çocuklarını getirdikten sonra gözyaşlarına boğuldu. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...