Anneler mezun oldu

Düzenleyen:
Anneler mezun oldu

YAŞAM Haberleri

Atatürk Üniversitesi ile merkez Yakutiye Belediyesinin ortaklaşa düzenlediği ‘Anne Üniversitesi’ ikinci mezunlarını verdi.

Atatürk Üniversitesi ile merkez Yakutiye Belediyesinin ortaklaşa düzenlediği ‘Anne Üniversitesi’ ikinci mezunlarını verdi. Yaşları 40 ila 60 arasında değişen 50 kadın, belediye sosyal tesislerinde düzenlenen törene katıldı. Başlarında kepleri, çarşaf ve pardösü üzerine giydikleri cübbeleri ile mezuniyet pastasını kesen anne öğrenciler, alkışlarla kep fırlattı. Törene Vali Yardımcısı Hatice Bayar Özdemir, Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hikmet Koçak, Vali Ahmet Altıparmak’ın eşi Özden Altıparmak, anne öğrenciler ve çocukları katıldı. Mezun annelerden Yasemin Yıldız, şöyle konuştu: “Aldığımız bu eğitimlerden sonra evlilik ve çocuk yetiştirmeye kadar birçok konuda eksiğimizin olduğunu fark ettik.” 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...