Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

2 ay sonra baba olacaktı

2 ay sonra baba olacaktı

YAŞAM Haberleri

Mardin, Savur şehidi Yasin Tekin'in acı haberi Niğde'deki baba ocağına düştü. Şehidin iki ay sonra baba olmayı beklediği öğrenildi...

Mardin Savur'da PKK'lı teröristlerin askeri zırhlı araca düzenlediği bombalı saldırıda şehadete yürüyen Jandarma Astsubay 25 yaşındaki Yasin Tekin'in Niğde Merkez Şahinali Mahallesi'ndeki baba ocağına ateş düştü.

Merkez Şahinali Mahallesi'nde oturan aileye acı haberi, Vali Yardımcısı Özgür Körükçü ve Garnizon Komutanı Jandarma Albay İbrahim Taşkın tarafından sağlık ekipleri eşliğinde verildi. Oğullarının şehit olduğunu öğrenen baba Üzeyir ile anne Nevriye gözyaşlarına boğuldu. Acı haberi duyan şehidin yakınları ile komşuları eve akın etti. Şehidin baba ocağına Türk bayrağı asıldı.

2 AY SONRA BABA OLACAKTI
Mardin'e 1 ay önce giden şehit Yasin Tekin'in ailenin 3 çocuğundan biri olduğu, eşi Ülkiye Tekin'in ise 7 aylık hamile olduğu belirtildi.

'ŞEHİTLİKLE ÖDÜLLENDİRİLDİ'
Oğlunu kaybetmenin üzüntüsünü yaşayan baba Üzeyir Tekin, “Gidip de geri gelen var mı oradan. Belki öbür tarafta bizi bekleyecek. Benim oğlum öldü, ama güzel bir mertebe olan şehitlikle ödüllendirildi. Vatan sağolsun ağlamayacağım, böyle makam kime nasip olur. Ayrıca şehit törenine çelenk gönderecekler bir hayır kurumuna veya bir şehit ailesine yardım etsinler" dedi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...