Zonguldak'ta 214 öğrenciye bisiklet

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Zonguldak'ta 214 öğrenciye bisiklet

YAŞAM Haberleri  / AA

Velotürk Bisiklet Takımı'nca başlatılan "Bir çocuk güler dünya güler" kampanyası kapsamında, özel bir firma tarafından 214 çocuğa bisiklet hediye edildi.

Zonguldak'ın Kilimli ilçesinde, Veloturk Bisiklet Takımınca başlatılan "Bir çocuk güler dünya güler" kampanyası kapsamında, özel bir firma tarafından 5 okuldan 214 öğrenciye bisiklet hediye edildi.

Bisiklet tutkunu Sarper Günsal, Arda Türkmen, Berkem Ceylan, Okan Can Yantır ve Aydın Diricanlı'nın yer aldığı Veloturk Bisiklet Takımı, özel bir firmanın da desteğiyle Kilimli'deki Muslu Beldesi sosyal tesislerinde bisiklet dağıtım töreni gerçekleştirdi.

Proje hakkında bilgi veren Yantır, Veloturk'un Türkiye'de ihtiyaç sahibi çocuklara bisiklet gönderen bir sosyal sorumluluk projesi olduğunu ve bugüne kadar toplam 2 bin çocuğa bisiklet götürdüklerini söyledi.

Törende proje sahiplerine şehrin simgesi olan madenci heykeli ve plaket verildi.

Törenin ardından bisiklet hediye edilen çocuklar, Muslu Beldesi sosyal tesislerinin önündeki bahçede bisikletlerine doyasıya bindi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...