Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Çarpıp kaçan vicdansız sürücüye kediden ders

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Çarpıp kaçan vicdansız sürücüye kediden ders

YAŞAM Haberleri  / İHA

İzmir'in Bayraklı ilçesinde kediye çarpan otomobil sürücüsü olay yerinden uzaklaştı. Kaza sonrası kedinin yanına gelen bir başka kedi dakikalarca patileriyle uyandırmaya çalışırken, ortaya çıkan görüntüler yürek burktu.

Bayraklı ilçesi Hakan Uysal Caddesi'nde gecenin geç saatlerinde meydana gelen kaza herkesin içini acıttı. Sokaktan süratle geçen bir aracın sürücüsü, yoldaki kediyi fark edemeyince hızla çarptı. Sürücü, kaza sonrasında hiçbir şey olmamış gibi olay yerinden uzaklaşırken kedi ise kazanın ardından kanlar içerisinde kaldı.
DAKİKALARCA BAŞINDAN AYRILMADI
Çarpmanın etkisiyle yolun kenarına savrulan kedi, yerde can çekişirken yoldan geçen vatandaşlar tarafından fark edildi. Bazı vatandaşlar ağır yaralanan kediyi görünce çaresizce olay yerinden ayrılırken kimi vatandaşlar da veterinerlere ulaşmaya çalıştı ancak gecenin geç saatleri olması nedeniyle veteriner bulunamadı.
Bu sırada yaralı halde yerde yatan kedinin yanına bir başka kedi geldi. Yaralı kediyi önce koklayan, daha sonra da patileriyle uyandırmaya çalışan kedi dakikalarca çaba sarf etti. Çaresiz kedi başarılı olamayınca öldüğü anlaşılan kedinin başında bekledi. Ortaya çıkan görüntülerse herkese duygu dolu anlar yaşattı. Yoldan geçen bazı vatandaşlar da olayı şaşkınlıkla izledi. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...