Oğlunun düğün gününde canına kıydı

Düzenleyen: / Kaynak: DHA
Oğlunun düğün gününde canına kıydı

YAŞAM Haberleri  / DHA

Balıkesir’in Altıeylül İlçesi’nde çiftçi 60 yaşındaki Servet Işık, oğlunun düğün günü av tüfeğiyle canına kıydı.

Altıeylül İlçesi Nergiz Mahallesi’nde oturan Servet Işık, evinin yakınlarındaki samanlıkta av tüfeğiyla yaşamına son verdi. Oğlu 32 yaşındaki Selami Işık’ın, 29 yaşındaki Merve Topçu ile geçen cuma akşamı yaptığı kına gecesine katılan Servet Işık, Nergiz’deki yakınlarına Balıkesir’e gideceğini söyledikten, sonra ortadan kayboldu. Yakınları Servet Işık’ın döneceğini düşünerek, düğün hazırlıklarını sürdürdü. Cumartesi günü davul zurnalar çalarken, misafirler için kazanlar kuruldu, yemekler pişirilmeye başlandı.  Bu arada hayvanlara bakmak için samanlığa giden 55 yaşındaki Hatice Işık, eşinin cansız bedenini buldu. 
 Oğlunun düğün gününde canına kıydı
DÜĞÜN YERİNE CENAZE
Av tüfeğiyle intihar ettiği belirlenen Servet Işık’ın ölüm haberi, dünya evine girmeye hazırlanan Selami Işık- Merve Topçu çifti ile birlikte bütün köyü yasa boğdu. Genç çiftin düğünü iptal edildi. Servet Işık, otopsinin ardından toprağa verildi. Işık ve Topçu aileleri ile Nergiz halkı düğün yerine cenazeye gitti. Yakınları 2 çocuk babası Servet Işık’ın herhangi bir sorunu olmadığını ve kına gecesinde çok neşeli olduğunu belirtirken, neden canına kıydığını bilemediklerini söyledi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...