Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bebek arabasından düşen çanta bomba paniğine sebep oldu

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Bebek arabasından düşen çanta bomba paniğine sebep oldu

YAŞAM Haberleri  / İHA

​Gaziantep'te bebek arabasından düşürülen çanta, bomba paniğine neden oldu. Çanta sahibinin dönmesi üzerine, çevredeki vatandaşlar rahat nefes aldı.

Edinilen bilgiye göre, Gaziantep Gazi Muhtar Paşa Bulvarı üzerinde araçların park için kullandıkları yerde görülen bayan kol çantası, bomba paniğine neden oldu. Çantayı görenlerin ihbarı üzerine polis ekipleri alarma geçti. Güvenlik şeridinin çekildiği olay yerindeki yol yaya ve araç trafiğine kapatıldı. Olay yerine bomba uzmanları çağrıldı. O sırada çantanın sahibi olduğunu belirten İsmail Karataş olay yerine geldi. Ailesi ile birlikte gezerken bebek aracına asılı olan çantayı düşürdüklerini söyleyerek, çantayı teslim almak istedi. Bir süre sonra polisi ikna eden Karataş, çantayı alarak içerisini açtı. İçerisindeki eşyaların kendisine ait olduğunu söyleyen Karataş, polislerin tuttuğu tutanağı imzalayarak, çantasını aldı. Çantanın sahibinin ortaya çıkmasının ardından polis ve çevredeki vatandaşlar rahat nefes aldı. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...