Harçlıklarıyla tekerlekli sandalye aldılar

Düzenleyen:
Harçlıklarıyla tekerlekli sandalye aldılar

YAŞAM Haberleri

İzmir’de Özkanlar İlköğretim Okulu 2. sınıf öğrencileri, öğretmenlerin ve ailelerin desteği ile başlatılan “Engelleri kaldıralım” kampanyasıyla, aldıkları harçlıkların bir bölümünü her gün okulda oluşturulan kumbaranın içine attı.

 İzmir’de Özkanlar İlköğretim Okulu 2. sınıf öğrencileri, öğretmenlerin ve ailelerin desteği ile başlatılan “Engelleri kaldıralım” kampanyasıyla, aldıkları harçlıkların bir bölümünü her gün okulda oluşturulan kumbaranın içine attı. Kampanyaya Bayraklı Belediyesi’nden de destek geldi. Öğrenciler, kısa sürede topladıkları paralarla üç adet tekerlekli sandalye aldı. Bunlardan biri Cengizhan Mahallesinde oturan, doğuştan engelli 11 yaşındaki Berrak Can’a hediye edildi. Yeni tekerlekli sandalyesine kavuşan 11 yaşındaki Can’ın mutluluğu gözlerine yansıdı. Öğrencilerden Nehir Akın, “Biz de en az onun kadar mutlu olduk” diye konuştu. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...