Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Öz anneden küçük kıza öldüresiye dayak!

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Öz anneden küçük kıza öldüresiye dayak!

YAŞAM Haberleri  / İHA

Mersin’de küçük yaşta öz çocuğunu “Sen haram çocuksun, seni bir gün öldüreceğim” diyerek işkence edercesine döven bir kadının görüntüleri sosyal medyada tepkilere neden oldu.

Sosyal medyada “Mersin’de öz anne dehşeti” başlığıyla yayımlanan video büyük tepkilere neden oldu. Odada bulunan bir başkası tarafından cep telefonuyla çekilen görüntülerde, annesinin 2-3 yaşlarındaki çocuğunu ağladığı için azarladığı ve işkence edercesine dayak attığı görüldü. Kadının küçük çocuğunu döverken söylediği sözler de, tepkilere neden oldu: “Herkesin dayağını yiye yiye büyüyesin inşallah. S..r git. Bir sus ya. Seni öyle köşe köylerde büyüteceğim ağzına s..n çocuğu. Senin Allah belanı versin sen öyle rezil bir çocuksun. Gün yüzü görmeyesin inşallah. Böyle bir rezillikle geçinesin inşallah. Bu benim bedduamı alıyor ya bu adam olmaz bu nankör. Uğursuz. Kendi başını ye inşallah. Haram çocuksun sen. Sen bir gün, gün yüzü görmeden gideceksin. Öldürmem lazım seni. Senin Allah belanı versin de kurtulacağım. Seni deli edeceğim. Seni dövmüyorum ha, seni bir gün öldüreceğim.”  

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...