Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Cezaevi firarisi bazanın içerisinde yakalandı

Düzenleyen:
Cezaevi firarisi bazanın içerisinde yakalandı

YAŞAM Haberleri

İzmit’te, 4 ay önce cezaevinden izinli çıktıktan sonra firar eden L.U., jandarmanın operasyonu ile saklandığı evde yapılan aramada bazanın içerisinde yakalandı. L.U., cezaevine gönderildi.

Kocaeli Açık Cezaevi’nde ’Kasten adam yaralama’ suçundan hükümlü bulunan L.U. 4 ay önce izinli olarak cezaevinden çıktı. Cezaevine dönmeyerek firar eden L.U.’nun yakalanması için çalışma başlatıldı. Jandarma, L.U.’nun İzmit’te saklandığı evi tespit ederek bu sabah baskın düzenledi. Jandarma ekipleri evde arama yaparken tüm odalara bakıldı. L.U. odalarda bulunamayınca gardırop ve bazaların içerisine de bakıldı. Yatak odasındaki baza açıldığında L.U. bulundu. Bazanın içerisine boylu boyunca yatan L.U. bulunduğu yerden çıkarılarak gözaltına alındı. Jandarma Merkez Komutanlığı’nda ifadesi alınan L.U. daha sonra adliyedeki işlemlerin ardından cezaevine gönderildi. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...