Kayıp çiftçinin çaydan cesedi çıktı!

Düzenleyen: / Kaynak: DHA
Kayıp çiftçinin çaydan cesedi çıktı!

YAŞAM Haberleri  / DHA

Konya'nın Ereğli İlçesi'nde ailesi tarafından kayıp başvurusunda bulunan 37 yaşındaki Ahmet Demirci, İvriz Çayı'nda boğulmuş olarak bulundu.

Halkapınar İlçesi'nde oturan çiftçi Ahmet Demirci, geçen pazar günü akşam saatlerinde babası Kemal Demirci ve arkadaşlarıyla birlikte Belağaç mevkiinde İvriz Çayı kenarında piknik yapmaya gitti. İddiaya göre burada alkol alan Ahmet Demirci ve arkadaşları, aynı yerde alkol alan bir grupla belirlenemeyen nedenle tartıştı. Tartışma kısa sürede sona ererken, Ahmet Demirci daha sonra ortadan kayboldu. Baba Kemal Demirci ile yanında  bulunanlar bir süre Ahmet Demirci'yi çevrede aradı. Bulamayınca, eve dönmüş olabileceği düşüncesiyle evlerine döndüler. Kemal Demirci, oğlunun evde de olmaması üzerine durumu jandarmaya bildirdi. Jandarma gece yarısı Belağaç mevkiinde ve İvriz Çayı kenarında arama yaptı. Ancak havanın da karanlık olması nedeniyle Demirci'nin izine rastlanılmadı. Jandarma, dün sabah erken saatlerde tekrar bölgeye gidip arama yaptı. Yapılan arama çalışma sonucu Demirci, kaybolduğu noktanın yaklaşık 3 kilometre ilerisinde İvriz Çayı'nda boğulmuş olarak bulundu. Demirci'nin cesedi sudan çıkartılıp, otopsi için Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Demirci'nin alkolün de etkisiyle suya düşüp akıntıyla birlikte sürüklenerek boğulduğu üzerinde durulurken, soruşturma sürüyor.

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...