'Hamileyiz' dediler ama polis yemedi!

Düzenleyen:
'Hamileyiz' dediler ama polis yemedi!

YAŞAM Haberleri

Trabzon'un Sürmene İlçesi'nde yol uygulaması yapan polis, kendilerine hamile süsü veren kadınların vücuduna sarılı kaçak sigara buldu. Gürcistan'dan Türkiye'ye geldiği belirlenen 4'ü kadın 8 kişi gözaltına alındı.

Trabzon Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotik Büro Amirliği'ne bağlı ekipler, Sürmene'de yol uygulaması yaptı. Narkotik polisinin yaptığı uygulamadan kaçan ve benzin istasyonuna girmek isteyen Gürcistan plakalı bir minibüs durdurularak arama yapıldı.
'Hamileyiz' dediler ama polis yemedi!
Hamile olduklarını söyleyen kadınların hareketlerinden şüphelenen ekipler, kadınların vücuduna sarılı çok sayıda sigara paketi buldu. Erkeklerin üzerinde yapılan aramada ise kaçak sigaraları çorap ile vücutlarının farklı yerlerine sakladıkları tespit edildi.
'Hamileyiz' dediler ama polis yemedi!
Minibüs ve ve 8 kişinin üzerinde yapılan aramada yaklaşık 3 bin paket kaçak sigara ile 63 litre kaçak içki ele geçirildi. Gözaltına alınan 4'ü kadın 8 Gürcü, yasal işlemlerin ardından serbest bırakıldı.

Habertürk

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...