Sosyal medya bu fotoğrafla yıkılıyor, peki ya siz ne görüyorsunuz?

Düzenleyen:
Sosyal medya bu fotoğrafla yıkılıyor, peki ya siz ne görüyorsunuz?

YAŞAM Haberleri

İngiliz The Mirror'ın internet sitesinden yayınladığı çizimi gören neredeyse herkes, baktığı şeyin başta ne olduğunu anlayamıyor.

Sosyal medya yıkılıyor. Puzzle ya da göz yanılsamasıyla ilgili görsellere alıştık ancak bu resim şimdiye kadar gördüklerinizden çok farklı... Resmi Facebook'ta yayınlayan Savannah Root, ne olduğunu anlamak için yaklaşık bir saat ona baktığını söylüyor. Peki, resimde ne mi var? Kimine göre yarasa. Bazısı uçan bir böcek görüyor. Uçak ya da baş aşağı duran bir Godzilla olduğunu düşünen de var. Hiçbir şey göremeyip 'bu ne yahu' deyip geçen de... Ancak hiçbiri doğru cevap değil. Resimde, şapkalı bir kovboy figürü var. Peki, herkes neden bambaşka şeyler görüyor? Çünkü birçoğumuz duvardaki boşluğa bakmak yerine, siyah çizime odaklanıyoruz. Bu yüzden de gözün alışıp kovboy figürünü fark etmesi zaman alıyor.
Sosyal medya bu fotoğrafla yıkılıyor, peki ya siz ne görüyorsunuz?

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...