Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Sahara Geçidi'nde kaza: 1 ölü, 2 yaralı

Düzenleyen:
Sahara Geçidi'nde kaza: 1 ölü, 2 yaralı

YAŞAM Haberleri

Ardahan ile Artvin'in Şavşat İlçesi'ni birbirine bağlayan Sahara Geçidi'nde kontrolden çıkan otomobil, taklalar attı. Kazada, otomobildeki 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.

Kaza bugün saat 16.00 sıralarında Ardahan- Şavşat karayolunun 25'inci kilometresinde meydana geldi. İzmir'den havayolu ile Kars’a gelen Tekin Ailesi, Nusret Tekin’in kullandığı 08 HD 146 plakalı otomobille Şavşat İlçesi'ne gitmek üzere yola çıktı. Otomobil, virajda savruldu, mıcırla kaplı alanda kayan otomobil, taklalar atarak yol kenarına düştü. Otomobilden fırlayan Alime Tekin (70) olay yerinde hayatını kaybederken, eşi Yılmaz Tekin (70) ve sürücü Nusret Tekin (69) ise yaralandı.
Kazada yaralanan Yılmaz Tekin ve Nusret Tekin ambulanslarla Ardahan Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kazayı duyarak olay yerine gelen yakınları, "Kışın İzmir'de ikamet ediyor, ilkbaharda Şavşat’a geliyorlardı. Şavşat'a 10 kilometre kala kaza yaptılar. Çok üzgünüz" dedi. Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...