Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Eve yaklaşmama cezası verilen koca isyan etti

Düzenleyen:
Eve yaklaşmama cezası verilen koca isyan etti

YAŞAM Haberleri

Gaziantep'te eve yaklaşmama cezası bulunduğu için sokakta yatan koca, "Saçını çekip öte git demem suç mu" dedi.

İslahiye Aydınlık Mahallesi 35. Sokak’ta oturan Bilal Y. (45), 15 yıl önce kaçırarak evlendiği eşi Kifayet Y. ile sık sık sosyal medyaya takılması konusunda tartıştı. Kifayet Y., bu tartışmada eşi hakkında kendisine şiddet uygulandığı iddiasıyla 40 gün önce suç duyurusunda bulundu. Asliye Hukuk Mahkemesi tarafından Bilal Y., 15 gün evden uzaklaştırma cezası aldı. Eşinin talebi üzerine mahkeme evden 15 günlük evden uzaklaştırma cezasını 3. kez uzattı. Soğuk ve yağmurlu havalar nedeniyle yaklaşık 1 hafta, evden 60 metre uzağa park ettiği aracının içerisinde yatan Bilal Y., havaların ısınması ile çocuklarının evden getirdiği battaniyeyi sokak artasına sererek, sokakta kalmaya başladı. Yaklaşık 40 gündür eşinden uzakta yaşayan Bilal Y., eşine şiddet uygulamadığını savunarak, eşi ile barışmak istediğini söyledi.

"SAÇINI TUTUP ’ÖTEYE GİT DEMEK SUÇSA..."
Eşinin saçını tutup, öteye git demesi nedeniyle ceza aldığını belirten Bilal Y, "Evden 60 metre uzaklaştırmam var. Ancak suçumun ne olduğu bilmiyorum. Saçını tutup ’öteye git’ demem suç ise o zaman suçumu kabul ediyorum. Eşimden özür diliyorum. Tüm mahallede buna şahit. Ben 15 yıldır evliyim 12 ve 6 yaşlarında 2 çocuğum var. Bir gün eşimle tartıştık eve polis geldi, emniyette gittik. Bana evden uzaklaştırma cezası geldi. 40 gündür evime giremiyorum. Evime 60 metre uzakta yatıp kalkıyorum. Çocuklarımı göremiyorum.

Eve yaklaşmama cezası verilen koca isyan etti

SOSYAL MEDYA EVLİLİĞİME ZARAR VERDİ

Eşimle tartışma nedenim, sosyal medyadır. Sosyal medya benim evliliğime zarar verdi. Bir sosyal paylaşım sitesinde bulunan 2 bin 850 tane arkadaşı var. Bunların yanında eve geldiğimde benimle de ilgilensin. Çocuğun biri evde diğeri kayın pederde kendisi çarşıda geziyor. Gece 2 yada 3 kadar sosyal paylaşım sitesinde zaman geçirir. 11 aydır evin kirasını ödüyorum, masraflarını karşılıyorum. Şimdiki eşime aşık olduğum için ilk eşimden boşanarak, bununla evlendim. Allah şahidimdir ki, ben eşime bir fiske dahi vurmadım. Ancak küfrettim. İnkar etmiyorum. Sinir hastasıyım ama eşime ve çocuklarıma şiddet uygulamıyorum" dedi.

"EŞİME ÇOK ŞANS VERDİM"
Bilal Y., ip aldığını belirterek, kendisini ağaca asarak intihar edeceğini kaydetti. Kifayet Y. ise Bilal Y.’nin intihar söylemine inanmadığını belirterek, ceza nedeniyle eşini suçladı. Boşanma davası açtığını belirten Kifayet Y., "Eşimle 15 yıldır anlaşamıyorum. Eşim bana şiddet uyguladığı için evde uzaklaştırma aldı. Ben de boşanma davası açtım zaten. Eşimin intihar edeceğini söylemesini pek inandırıcı bulmuyorum. Daha önce de çamaşır suyu, tuz ruhu içti, sırf kendisi ile barışayım diye. Biz artık bir araya gelemeyiz. Ne zaman bir araya gelsek, hemen kavga ediyoruz. Eşime çok şans verdim ama bu saatten sonra hiçbir şansı kalmadı. Bana kullandığı arabayı da vaat etse, fikrim aynı kalır" diye konuştu.

"EŞİM ÇOK YALANCI"
Kifayet Y. eşinin sokakta kalıp kendisini komşularına rezil ettiğini belirterek, "Sokaklarda yatmasın. Annesi, babası var. Gitsin oğlunda kalsın, oğlu çağırıyor. Ancak kendisi bunu kabul etmiyor. Eşim çok yalancı, yalan söylemeyi alışkanlık haline getirmiş. Eşimin aklı yerinde değil, aklı gidip geliyor. İki yönlü bir insan eşim orada yatma nedeni kendisini bana acındırmak. Benim ona karşı sevgi ve saygım bitti, ben onu istemiyorum belki bin kişi aracı yolladı. Ben hepsine ’yok’ dedim. Bu iş artık dönülmez bir hal aldı" diye konuştu.

"CUMHURBAŞKANIMIZ GELSE BİLE BARIŞMAYACAĞINI SÖYLEDİ"
Aydınlık Mahallesi Muhtarı Yakup Kaya da çiftin barışması için aracılık yaptığını fakat sonuç alamadığını ifade etti. Kaya, "Bilal Y. ve ailesi bizim mahallede ikamet etmekte, eşiyle arasında sorunlar var eşiyle arasını düzeltmek için çaba sarf etmemize rağmen bir sonuç alamadık. Sorunları aile içi bir geçimsizlik diye biliyorum. Bilal Y. dinlediğimde o hakli, eşi Kifayet Y.’yi dinlediğimde de o haklı. Artık sorun nedir tam bilmiyorum. Eşini iknaya gittiğimde eşi bize kapıyı dahi açmadı. Hatta Kifayet Y. çok sevdiği Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın gelmesi halinde bile barışmayacağını söyledi. Benim amacım yuvaları dağılmasındır. Ancak çabalarım boşa gittiğini görüyorum" ifadelerini kullandı.

İNTİHAR EDERİM TEHDİDİ
Eşini çok sevdiğini belirten Bilal Y., eşiyle barışmaması halinde ise bir süre daha sokakta yaşamaya devam edeceğini, bir kaç gün sonra ise intihar edeceğini söyleyerek, eşiyle barıştırılması talebini yineledi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...