Nurdağı'nda kaza: 1 ölü, 4 yaralı

Düzenleyen:
Nurdağı'nda kaza: 1 ölü, 4 yaralı

YAŞAM Haberleri

GAZİANTEP'in Nurdağı İlçesi'nde, önünde ilerleyen kamyona çarpan otomobildeki 8 yaşındaki çocuk öldü; anne, baba ve 2 kardeşi de yaralandı.

Kaza, öğle saatlerinde Nurdağı-Gaziantep otoyolunun 16'ncı kilometresinde meydana geldi. Gaziantep yönüne giden 41 yaşındaki Halil Vuran yönetimindeki 27 AFT 40plakalı otomobil, önünde ilerleyen Mehmet Akgül'ün kullandığı 07 BNU 33 plakalı kamyona arkadan çarptı. Kazada, otomobilde bulunan Mustafa Vuran yaşamını yitirirken, sürücü Halil Vuran ile yanında bulunan eşi ve 2 çocuğu da yaralandı. Kazada yaralanan sürücü ile eşi ve çocukları ambulanslarla hastaneye götürülürken, yaşamını yitiren çocuğun cesedi ise otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi. Kamyon sürücüsünün ifadesine başvuran jandarma, kazayla ilgili soruşturmasını sürdürüyor.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...