Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Otomobil bariyerlere çarptı: 2 ölü, 3 yaralı

Düzenleyen: / Kaynak: DHA
Otomobil bariyerlere çarptı: 2 ölü, 3 yaralı

YAŞAM Haberleri  / DHA

Kütahya'da sürücünün kontrolünden çıkan otomobil orta refüjdeki bariyerlere çarptı, kazada 56 yaşındaki Emine Akgün ile 35 yaşındaki kızı Bedriye Ateş öldü, 3 kişi de yaralandı.

Kaza dün saat 23.30 sıralarında Kütahya-Tavşanlı karayolunun 10'uncu kilometresindeki Kızılbayır mevkiinde meydana geldi. Kütahya'dan Tavşanlı yönüne giden Ali Ateş yönetimindeki 43 DA 308 plakalı otomobil, direksiyon kontrolünün kaybedilmesi sonucunda orta refüjdeki demir bariyerlere çarpıp devrildi. Kazada yaralanan sürücü Ali Ateş ile araçta bulunan Bedriye Ateş, Emine Akgün, Lütfiye Umut ve Hasan Akgün ambulanslarla Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralılardan Emine Akgün ile kızı Bediye Ateş doktorların tüm çabasına rağmen kurtarılamadı. Ali Ateş, Hasan Akgün ve Lütfiye Umut'un tedavileri sürüyor.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...