İntihara kalkışan kadını kolundan kaptı!

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
İntihara kalkışan kadını kolundan kaptı!

YAŞAM Haberleri  / İHA

Antalya'nın Alanya İlçesi'nde ailesiyle tartışan kadın, 3 katlı evin balkonuna çıkarak intihara kalkıştı. Sinir krizi geçiren kadının dalgınlığından yararlanan bir jandarma görevlisi, kolundan yakalamayı başardı.

Olay, dün saat 16.00 sıralarında Oba Mahallesi'nde meydana geldi. 3 katlı evin balkonundan sarkan bir kadını görenler durumu jandarmaya bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen jandarma bölgede önlem alarak itfaiye ve sağlık ekiplerinden yardım istedi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri kadının atlama ihtimaline karşı yere hava yastığı açtı. Eve çıkan jandarma, intihar etmek isteyen kişinin 43 yaşındaki Emine N. olduğunu belirledi. Ailesiyle tartıştığı için intihar etmek isteyen Emine N.'yi, jandarma ve ailesi ikna etmeye çalıştı. Uzun ikna çabalarına yanaşmayan Emine N.'nin bir anlık dalgınlığından faydalanan bir jandarma görevlisi, kadını kolundan yakalamayı başardı. 
Bulunduğu yerden indirilmesinin ardından sağlık ekiplerinin müdahale ettiği kadın hastaneye götürüldü.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...