Muğla Köyceğiz'de kadın cesedi bulundu

Düzenleyen:
Muğla Köyceğiz'de kadın cesedi bulundu

YAŞAM Haberleri

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde ormanlık alanda kadın cesedi bulundu. Cesedin 10 ay önce kaybolan 80 yaşındaki Şehri Şahan’a ait olduğu sanılıyor.

İlçeye bağlı Otmanlar Mahallesinde çobanlık yapan bir vatandaşın  kaybolan keçisini aradığı sırada ormanlık alanda bir kadın cesedi gördüğü ihbarı  üzerine ilçe Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler harekete geçti.

Akköprü Mahallesi'nden tekneyle baraj gölüne açılan ekipler, yaklaşık  bir saat sonra Cehennem Deresi mevkisine ulaştı. Cesedin görüldüğü yer olan  Meşebükü mevkisine de yaklaşık bir saat yaya olarak yolculuk yapan ekipler, sarp  arazide kadın kıyafetleri ve kemikler buldu. 9 saatlik bir çalışma sonrasında  ceset kıyıya ulaştırıldı.

Uzun süre ormanlık alanda kaldığı belirlenen ceset, kesin ölüm nedenin  belirlenmesi için otopsi yapılmak üzere Muğla Adli Tıp Kurumu Morgu'na  kaldırıldı. Cesedin Çayhisar Mahallesi'nde yaşayan ve 10 aydır kayıp olan 80  yaşındaki Şehri Şahan'a ait olduğu tahmin ediliyor.

- Yaşlılık maaşını çekmişti

Edinilen bilgiye göre, iki çocuk annesi Şehri Şahan, geçen 10 Haziran  2015'te Beyobası Mahallesi'nde yaşayan kızını ziyarete gitmişti. Ertesi gün  Köyceğiz ilçesinden yaşlılık maaşını çeken yaşlı kadın, Çayhisar Mahallesindeki  evine dönmek üzere yaya olarak yola çıkmıştı.

Yaşlı kadından haber alamayan yakınlarının durumu jandarma ekiplerine  bildirmesinin ardından arama - kurtarma çalışması başlatıldı. Arama Kurtarma  Derneği (AKUT) ekipleri, Muğla İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı komando timleri  ve mahalle sakinleri tarafından gerçekleştirilen ve 1 ay süren kapsamlı  aramalardan bir sonuç alınamamıştı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...