Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İstanbul'u yağmur vurdu, trafik felç! İşte son durum

Düzenleyen:
İstanbul'u yağmur vurdu, trafik felç! İşte son durum

YAŞAM Haberleri

Sabah saatlerinden itibaren İstanbul'un Avrupa Yakası'nı etkisi altına alan sağanak yağmur, akşam saatlerinde kuvvetini arttırdı. Mesainin bitmesine dakikalar kala, İstanbulluları trafik çilesi bekliyor.

İstanbul’da sabah saatlerinde aniden bastıran sağanak yağmur vatandaşlara zor anlar yaşattı. Yağmura hazırlıksız yakalananlar ıslandı. Meteorolojinin uyarılarını dikkate almayan İstanbullular sağanağa yakalandı. Bir anda başlayan ve yaklaşık 10 dakika süren sağanak yağmura Taksim’de ve İstiklal Caddesi’nde yakalanan vatandaşlar zor anlar yaşadı. Bazıları poşet ve şemsiyeyle yağmurdan korunmaya çalıştı. Bazı vatandaşlar da yağmura aldırış etmeden yoluna devam etti. Sağanak yağmur akşam saatlerinde tekrar şiddetini arttırdı. Mesainin bitmesine dakikalar kala, İstanbulluları trafik çilesi bekliyor.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...