Tekirdağ’da 500 gram ’yeşil kokain’ ele geçirildi

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Tekirdağ’da 500 gram ’yeşil kokain’ ele geçirildi

YAŞAM Haberleri  / İHA

Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde 500 gram skunk adlı esrar türü ele geçirildi. Yeşil kokain de denilen maddenin kilogramının 25 ila 30 bin TL piyasa değeri olduğu öğrenildi.

Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Amirliği ekipleri bir şüphelinin İstanbul’dan temin ettiği uyuşturucuyu piyasaya sürmek üzere Çorlu’ya getireceği bilgisi üzerine kontrol noktası oluşturarak plakası önceden belirlenen aracı beklemeye başladı. Kontrol noktasına gelen ve içerisinde Ali G. adlı şüphelinin yer aldığı otomobilde arama yapan Çorlu KOM ekipleri araç içerisinde yaklaşık 500 gram esrar maddesi ve yaklaşık 500 gram ağırlığında olan ve Tekirdağ il genelinde ilk kez rastlanan, yeşil kokain olarak da adlandırılan skunk adlı uyuşturucu madde ele geçirdi. Skunk adlı uyuşturucu maddenin esrardan en az 3 kat daha etkili olduğu kilogramının 25 ila 30 bin TL arasında değişen fiyatlarla satıldığı kaydedildi.
 

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...