'Ben ateş ediyorum, onlar ölüyor'

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
'Ben ateş ediyorum, onlar ölüyor'

YAŞAM Haberleri  / İHA

2 kişiyi öldürdüğü, 2 kişiyi yaraladığı ve bir kadına da tecavüz girişimine bulunduğu iddialarıyla 4 yıldır aranan zanlının: "Benim bir suçum yok. Ben ateş ediyorum, onlar ölüyor. Ben ne yapayım?" dediği ileri sürüldü.

Aydın’ın Sultanhisar ilçesine bağlı Atça Mahallesi’nde, 2012 yılında tartıştığı telefon bayii işletmecisini bıçaklayıp araya giren babasını öldüren, ardından da Nazilli Yeni Sanayi Sitesi’nde bir iş yerini uzun namlulu silahla tarayarak bir kişinin ölümüne neden olan ve bir kadına tecavüz girişiminde bulunduğu ileri sürülen cinayet zanlısı Selman Ö. (52) İzmir’de ortaya çıkmıştı. İzmir Jandarma Komutanlığı ve Selçuk İlçe Jandarma Komutanlığı’na bağlı ekipler, Selçuk ilçesine bağlı Havutçulu Mahallesi’nde yıllardır aranan zanlı Selman Ö.’yü tespit edip, yapılan operasyonla kıskıvrak yakalamıştı. Operasyonda ayrıca kalaşnikof, tabanca ve uyuşturucu maddelerde ele geçirilirken ifadesi alındıktan sonra Selçuk’ta adliyeye sevk edilen zanlı, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Buca’da cezaevine konulmuştu.

’’ATEŞ EDİYORUM ÖLÜYORLAR’’
Öte yandan, zanlının jandarmada verdiği ifade ise dikkat çekti. Zanlı Selman Ö verdiği ifadede, "Oto boyacısı Bahri benden emanet tabanca istedi, verdim. Bir çocuğu yaralamış. Tabancayı da yakalatmış. Ona çok kızmıştım. Tartışma sırasında ateş ettim. Benim bir suçum yok. Ben ateş ediyorum, onlar ölüyor. Ben ne yapayım?" dediği ortaya çıktı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...