Samsun'da korkunç kaza, 6 aylık bebek annesiz kaldı!

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Samsun'da korkunç kaza, 6 aylık bebek annesiz kaldı!

YAŞAM Haberleri  / İHA

Samsun’da bebeğini doktora kontrole götüren genç anne dönüş yolunda meydana gelen kazada hayatını kaybetti. Kazada, 6 aylık bebek ile kayınvalide yaralandı.

Kaza, Samsun’un 19 Mayıs ilçesi samsun Sinop karayolu Dereköy mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Samsun’un Bafra ilçesinde ikamet eden Gökçe Uçar (24) hasta olan bebeği 6 aylık Aras Bulut Uçar’ı kayınvalidesi Sevim Uçar (42) ile birlikte Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne götürdü. Hastane dönüşü anne Sevim Uçar’ın kullandığı 55 NH 588 plakalı otomobil, direksiyon hakimiyetinin kaybedilmesi sonucu yoldan çıkarak şarampoldeki elektrik direğine çarptı.

Kazada, Gökçe Uçar olay yerinde hayatını kaybederken, sürücü Sevim Uçar ile 6 aylık bebek ise yaralandı. Yaralılar, 112 Acil Servis ekipleri tarafından ambulansla Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Kaza haberini alınca olay yerine gelen Fatih Uçar, eşinin ölüm haberini alınca "Gökçe beni bırakma. Hayatım ne olur kalk. Ocağım söndü. Baba ben daha yeni evlendim" şeklinde gözyaşı döktü. Baba Uçar, güçlükle sakinleştirildi.

Jandarma kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...