Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Diyarbakır'da yağma ve hırsızlık operasyonu

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Diyarbakır'da yağma ve hırsızlık operasyonu

YAŞAM Haberleri  / AA

Üç akaryakıt istasyonu ve bir kuyumcudan silahlı soygun yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 2 kişi tutuklandı

Diyarbakır'da 3 akaryakıt istasyonu ve bir kuyumcudan silahlı soygun yaptıkları öne sürülen 2 kişi tutuklandı. Valilikten yapılan açıklamada, İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğünce Diyarbakır'da meydana gelen silahlı soygun olaylarının aydınlatılması ve çeşitli suçlardan aranan kişilerin yakalanmasına yönelik 6 adrese operasyon düzenlendiği belirtildi. Operasyonla, 3 akaryakıt istasyonu ve bir kuyumcuda meydana gelen 4 silahla nitelikli yağma suçunun aydınlatıldığı ifade edilen açıklamada, şunlar kaydedildi:
"Gözaltına alınan 2 zanlı tutuklandı, birinin de yakalamasına yönelik çalışmalar devam ediyor. Operasyonda birer tabanca, pompalı tüfek ve kurusıkı tabanca, 43 fişek, 35 gram esrar, 85 gram eroin yakalandı. Çalıntı olduğu değerlendirilen 22 cep telefonu, 2 tablet bilgisayar ve bir dizüstü bilgisayar ele geçirilmiştir."

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...