3 Katlı binada patlama

Düzenleyen: / Kaynak: AA
3 Katlı binada patlama

YAŞAM Haberleri  / AA

Kütahya'da 3 katlı binada patlama meydana geldi. Patlamanın ardından çıkan yangın bitişikteki binaya sıçradı.

Üç katlı bir iş yerindeki patlamanın ardından çıkan ve çevredeki binalara sıçrayan yangın söndürülmeye çalışılıyor. Olayda ilk belirlemelere göre 3 kişi yaralandı.
Alınan bilgiye göre, Alipaşa Mahallesi Cumhuriyet Caddesi'nde züccaciye, ev tekstili, plastik eşyalar gibi ürünlerin satıldığı üç katlı iş yerinde henüz belirlenemeyen bir nedenle patlama olduktan sonra yangın meydana geldi.
Binadaki kişilerin tahliye edilmesinin ardından ihbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ve 112 Acil Servis ekibi sevk edildi.
İlk belirlemelere göre olayda yaralanan 3 kişi, sağlık ekiplerince Dumlupınar Üniversitesi Kütahya Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.
İtfaiye ekipleri, yangının çıktığı bina ile çevresinde bulunan iki iş yeri ve iki metruk binaya sıçrayan alevleri söndürmeye çalışıyor.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...