Çanakkale Boğazı'nda tablo gibi günbatımı

Düzenleyen: / Kaynak: DHA
Çanakkale Boğazı'nda tablo gibi günbatımı

YAŞAM Haberleri  / DHA

Çanakkale Boğazı manzaralı gün batımı, vatandaşlara seyir keyfi yaşatıyor. İlkbahar mevsimiyle birlikte yeşil renkler doğaya daha fazla hakim olmaya başlarken, yazı müjdeleyen sakin havalarda gün batımının güzelliği de Çanakkale Boğazı'nda daha net hissedilmeye başladı.

Vatandaşlar, bütün gün çalışmanın verdiği yorgunluk ve stresi, Çanakkale sahillerinde rüzgârın da akşam hafif estiği saatlerde yürüyerek atıyor. Boğaz'ın güzelliğine ise batmak üzere olan güneşin yansıması ayrı bir güzellik katıyor. Üstelik güneş battıktan sonra bile parçalı bulutlardan yansıma yapan güneş ışınları deniz üzerinde ayrı bir güzellik oluşturuyor. Gün batımı saatinde aileler sahillerde yürüyüş yaparak yorgunluk ve stres atarken, yaşlılar banklara oturup müthiş gün batımı keyfini yaşıyor, çocuklar ise salıncaklarda sallanarak keyifli bir akşam yaşıyor. Sahillerde bağlı bulunan tekneler ise ters güneş ışığında ortaya çıkan kontrasta daha gizemli görünüyor. Bütün bu anlar ise gün batımıyla birlikte fotoğraf karelerine yansıyor.

Çanakkale Boğazı'nda tablo gibi günbatımı

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...