Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ayakkabı ve çanta vazgeçilmezimiz

Düzenleyen:
Ayakkabı ve çanta vazgeçilmezimiz

YAŞAM Haberleri

Kadınların vazgeçilmezlerinden biri ayakkabı ise diğeri de çanta... İkinci el moda sitesi Modacruz, kadınlarda ayakkabı ve çanta aşkını rakamlarla ortaya koydu.

Buna göre, satılan her 5 ayakkabıdan 1'ini sneaker' ayakkabılar, yani rahatlığın önde olduğu ayakkabılar oluşturuyor ama topuklu şıklığından da vazgeçemiyoruz. Ayakkabı satışlarında model, renk gibi özellikleri de moda ve mevsimler etkiliyor. Babet satışları mart ayında tam yüzde 60 artış gösterdi. Bu yılın trendi sırt çantalarında ise sonbahar aylarına göre satışların yüzde 80 arttığı dikkat çekiyor.
SİYAH VE KAHVE
Ayakkabılar renklense de satışlara bakıldığında yine siyah ve kahverenginin liderliği görülüyor. Hem çanta hem de ayakkabıda en çok siyah ve kahverengi tercih ediyoruz. Bunda en önemli etken de 'her kıyafetle uysun' dikkati... Söz konusu sitenin verilerinde de her 10 giysiden 4'ünün, yani neredeyse yarısının ayakkabı ve çanta olduğu görülüyor. Gençler son dönemde sarı, kırmızı, mavi, yeşil renkleri tercih etse de onlar da elini önce siyah ve kahverengiye atıyor.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...