Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Rafting izlemek için ağaca balkon yaptı

Düzenleyen:
Rafting izlemek için ağaca balkon yaptı

YAŞAM Haberleri

Düzce’de evinin bahçesinden, rafting turları yapılan Melen Çayı ve doğa manzarası izlemek isteyen kişi, ağacın 7 metre yüksekliğinde 8 metrekarelik alan inşa etti.

Düzce’nin Cumayeri ilçesine bağlı Harmankaya köyünde yaşayan Osman Lokman Geçer, dağ yamacında bulunan evinin bahçesinden rafting turları düzenlenen Melen Çayı manzarasını izleyememesinden dolayı ağacın 7 metre yüksekliğine atık ahşap malzemelerden 8 metrekarelik “balkon” yapmaya karar verdi. Melen Çayı’nın rafting turları sebebiyle renkli görüntüler oluşturması ve doğal güzellikleriyle eşsiz bir manzara sunmasından etkilenen Geçer, ağabeyinin de desteğiyle iki haftada tasarladığı çalışmayı tamamladı. Bu noktadan manzara seyretmenin ayrı bir keyif olduğunu anlatan Geçer, “Özel bir malzeme kullanmadık. Köyümüzde bulduğumuz atık ahşaplardan faydalandık, çok da güzel oldu. Merdivenle çıktığımız balkondan Melen Çayı’nı ve yeşilin her tonunun görülebildiği manzarayı çayımızı yudumlayarak izlemek büyük keyif” diye konuştu. Geçer, evlerinin bulunduğu dağın eteğinde akan Melen Çayı’nda rafting turlarının düzenlendiğini dile getirerek, “Rafting heyecanını âdeta yaşıyoruz. Karadenizli zekâsıyla ağacın üzerine balkon yaptım, böylece doğa manzarasının keyfini çıkıyorum. Yoldan geçenler bizi burada gördüklerinde çok şaşırıyorlar” dedi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...