Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

10 yaşındaki İdil'den 80 gündür haber yok!

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
10 yaşındaki İdil'den 80 gündür haber yok!

YAŞAM Haberleri  / İHA

Ankara’nın Sincan ilçesinde 80 gün önce kaybolan 10 yaşındaki İdil Alkan’dan haber alınamıyor.

İddiaya göre, Fatih Mahallesi'nde, anne ve babasının boşanma kararı üzerine annesi Zehra Alkan ile beraber yaşayan İdil'i, babası Ali Alkan 14 Şubat Pazar günü gezdirme bahanesiyle alarak kayıplara karıştı. 80 gündür sırra kadem basan baba ve kız Ankara Emniyet Müdürlüğünün tüm aramalarına rağmen bulunamadı. Anne Zehra Alkan kızının hayatından endişe ettiğini belirterek şunları dedi: 
"Çocuğum babası tarafından 14 Şubat tarihinde alınıp götürüldü. O günden beri hiçbir haber alamadık. Emniyet seferber oldu ama kızıma ulaşamadık. Eşim 10 yıldır evde oturuyordu. Çalışmıyordu ve dolayısıyla sıkıntıları vardı. Çocuğuma ve bana dayak gibi bir takım şeyler yapıyordu. Çocuğumun hayatından endişe ediyorum. 80 gün oldu ve ulaşamadığımız için çok tedirginim. Görenlerin, duyanların bize haber vermesini istiyorum." 
 

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...