Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Duruşmaya avukat cübbesiyle giren şahıs yakalandı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Duruşmaya avukat cübbesiyle giren şahıs yakalandı

YAŞAM Haberleri  / İHA

Kayseri’de görülen bir cinayet davasına avukat cübbesi giyerek giren bir şahsın cep telefonu ile oynaması mahkeme başkanının ve mağdur avukatının dikkatini çekti. Polis ekiplerinin yaptığı kontrolde avukat olmadığı belirlenen şahıs gözaltına alındı.

Kayseri 3. Ağır Ceza Mahkemesi’nde 2005 yılında ağabeyini öldüren 30 yaşındaki Mustafa Sivri’yi, 13 Aralık 2015 günü bıçaklayarak öldüren halk otobüsü şoförü A.Ö. ve arkadaşı E.T.’nin yargılanmasına devam edildi. davanın görülme saati 17.00’ı geçince adliye koridorları polis ekipleri tarafından boşaltıldı.

MAHKEME BAŞKANININ DİKKATİNİ ÇEKTİ
Kayseri 3. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen cinayet davasına tutuklu bulunan sanıklar A.Ö. ve E.T. Nevşehir kapalı cezaevinden SEGBİS yöntemi ile katıldı. Avukat cübbesi giyerek duruşmaya izleyici olarak katılan bir kişinin sürekli cep telefonu ile uğraşması mahkeme başkanının dikkatini çekti. Duruşmada mağdur avukatı Emre Ayan’ın, "Meslektaşım hangi baroya kayıtlısın?" sorusuna cevap veremeyen cübbeli şahısın kimliği polis ekipleri tarafından kontrol edildi. Yapılan kontrolde avukat olmadığı anlaşılan M.D. hakkında tutanak tutuldu ve gözaltına alındı.

Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edilen M.D.’nin, duruşma öncesinde adliye koridorları boşaltıldığı sırada zemin katta bulunan masanın üzerindeki avukat cübbesini aldığı ve tuvalette giyerek duruşma salonuna girdiği ortaya çıktı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...