Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Yolcu otobüsünü gelin arabası yaptılar

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Yolcu otobüsünü gelin arabası yaptılar

YAŞAM Haberleri  / İHA

​Çanakkale'de bir otobüs muavini ile yolcu genç kızın aşkı mutlulukla noktalandı. Gençlerin düğününde yolcu otobüsü gelin arabası oldu.

9 yıldır Truva Turizm'de çalışan ve otobüslerde muavinlik yapan 27 yaşındaki Hüseyin Güner, 3 yıl önce İstanbul - Çanakkale seferi sırasında hayatının aşkıyla tanıştı. Güner, otobüste yer kalmadığı için 21 yaşındaki Seval Güner'i muavin koltuğuna oturttu. Yaptığı iyilikle genç kızın kalbini kazanan Güner, daha sonra arkadaşlığını ilerleterek, Seval Güner'e evlenme teklifinde bulundu. 
Yolcu otobüsünü gelin arabası yaptılar
Firma yetkililerinden izin alan Hüseyin Güner, 3 yıl önce Seval Güner'i tanıdığı şehirlerarası yolcu otobüsünü gelin otobüsüne çevirdi. Güzelce süslettiği otobüsün ön camına 'Hostes koltuğunda başlayan aşk, nikah masasında son buluyor' yazdıran Hüseyin Güner'i bu mutlu gününde sevenleri yalnız bırakmadı. Eşini çok sevdiğini söyleyen Hüseyin Güner, "Allah'ın izniyle sonunda biz de yuvamızı kurduk. Çok mutluyum. Yıllarca düşünsem hayatımın aşkını şehirlerarası yolculukta bulacağım aklıma gelmezdi. Film gibi başlayan tanışmamız mutlulukla taçlandı. Bu özel günümüzde bizi yalnız bırakmayan yakınlarımıza çok teşekkür ediyorum" dedi. 
Yolcu otobüsünü gelin arabası yaptılar

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...