Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Rezidansta şüpheli ölüm!

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Rezidansta şüpheli ölüm!

YAŞAM Haberleri  / İHA

Tekirdağ Çorlu’da, bir rezidansın 14. katında ikamet eden 26 yaşındaki genç kadın, bahçede ölü olarak bulundu.

14. kattan düşerek ölen kadının bir süre önce eşinden boşandığı ve 8 yaşında da bir erkek çocuğu annesi olduğu kaydedildi. Edinilen bilgilere göre, olay, Çorlu’da yer alan bir rezidansta meydana geldi. Rezidansın 14. katındaki dairesinden bilinmeyen bir sebeple düşen Ö. A. adlı genç kadın beton zemine düştü. Görgü tanıklarının haber vermesi ile olay yerine gelen polis ekipleri inceleme yaparak güvenlik tedbiri alırken, sağlık ekipleri de yaptıkları kontrolde Ö.A. adlı genç kadının hayatını kaybettiğini belirledi. Eşinden bir süre önce boşanan genç kadının yaklaşık 1 ay kadar önce sevgilisi tarafından darp edildiği gerekçesi ile polise başvurduğu da ortaya çıktı. Hastaneden darp raporu alarak sevgilisinden şikayetçi olduğu öğrenilen genç kadının ismi açıklanmayan sevgilisinin de polis ekiplerince ifadesine başvurulmak üzere gözaltına alındığı kaydedildi. 
Rezidansta şüpheli ölüm!
Çorlu Devlet Hastanesi Morguna kaldırılan Ö.A. adlı kadının cesedinin burada yapılan incelemelerin ardından kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için İstanbul Adli Tıp Kurumu Morgu’na sevk edildiği kaydedildi.Olayla ilgili olarak başlatılan soruşturma sürdürülüyor.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...