Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Edirne'ye yine dolu yağdı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Edirne'ye yine dolu yağdı

YAŞAM Haberleri  / İHA

Edirne’de, aniden bastıran sağanak ve dolu yağışı, hayatı olumsuz etkiledi. Son bir haftada üçüncü kez dolu yağışına hazırlıksız yakalanan vatandaşlar doludan etkilenmemek için iş yerlerine ve saçak altlarına sığındı.

Edirne’de son bir haftada üçüncü kez dolu yağışı etkili oldu. Kentte değişkenlik gösteren hava sıcaklıkları zaman zaman sağanak ve dolu yağışıyla birlikte yaşamı olumsuz etkilemeye devam ediyor. Aniden bastıran dolu yağışına hazırlıksız yakalanan vatandaşlar iş yerlerine ve saçak altlarına sığındı. Kentte hava sıcaklığı 20 derece olarak ölçülürken, gece saatlerinde 8 dereceye kadar düşmesi bekleniyor. Öte yandan, geçtiğimiz günlerde yaşanan dolu yağışında kentin çevresinde görüntülenen kara bulutlar ise korku oluşturmuştu. Şehir merkezinin üzerine çöken kara bulutlar, şiddetli yağmur ve doluya dönüşürken, vatandaşlar, dikkat çeken bulutları cep telefonlarıyla çekerek görüntülemişti. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...